Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявляє, що Росія зараз має на меті реалізувати щодо України план «Б».

«Він (Путін) вже не каже про захоплення всієї країни. Він у своїй промові сказав тільки про Донецьку і Луганську області. Незважаючи на те, що зрадники і колаборанти там були присутні – Сальдо. На сьогодні вони (Росія) зменшує для себе всі бажання. Зараз в них на меті – план «Б». Він полягає у підписанні будь-яких переговорних позицій для того, щоб ми поступилися частиною наших земель, отримавши нібито мир. Це для нас – абсолютно неприпустимі речі…Зараз багато «консерв» скрилося, які сиділи і чекали, коли можна буде вкидати в наше суспільство які наративи – «треба домовлятися, бо люди гинуть». Майте на увазі, що ні до чого доброго не призведе», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Секретар РНБО також дав оцінку сьогоднішній заяві російського президента і звернув увагу на реакцію на його звернення.

«Що стосується виступу президента Росії – це був найгірший виступ президента РФ за всі 20 років. Якщо подивитесь на ті обличчя, які там були в залі, яка була їхня реакція, то такої спритності, яка була раніше – стрибали, 5-7 хвилин аплодували – такого вже немає. Люди, які сидять в залі, є співучасниками. Шкода, що вони обрали таке рішення, що вони підтримують свого диктатора»

 

коментуйте: