PravdaUA
Видання Правда України створене українцями і присвячене Україні та всім проблемам, які на жаль, зараз є в Україні. Кожен може опублікувати тут свої думки, статті, вірші, прозу, пісні, фото, відео і таке інше. Матеріали опубліковані на сайті є власною думкою їх авторів. Адміністрація сайту не несе відповідальності за їх аутентичність. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на ПравдаUA.
 
Мережа Правди, працює за технологією MassReaders та об’єднує понад 500 сайтів різноманітної інформаційної тематики, які щодня публікують свіжі, цікаві і актуальні статті українською, російською та англійською мовами.
 
Величезна щоденна аудиторія Мережі дозволяє бути ефективним каналом поширення інформації, впливати на громадську думку читачів і фантастично підвищувати Індекс цитуваня підприємців, політиків та їх пропозицій і програм.
 
Усі сайти мають мобільні версії і представництва в соціальних мережах. А також читачі мають можливість підписатися на отримання актуальної інформації і привабливих пропозицій за допомогою електронної пошти.
 
Пропонуємо регулярне (можливо щоденне) поширення ваших прес-релізів, новин, анонсів та інших інформаційних матеріалів за допомогою Мережі Правди.
 
Контактуйте з нами
 
Підтримайте нас, будь ласка:
 
Правда України!
 

 
СЛАВА УКРАЇНІ!

коментуйте: